Tuesday, December 2, 2008

FREE..

Seorang suami balik kerja, isterinya kemudian suruh ke supermarket beli barang-barang dapur. Jadi pi lah si suami ni beli semua barang-barang tadi.

Bila balik rumah, isteri tadi ambil beg-beg plastik bawa keluar semua barang untuk di simpan. Isteri terjumpalah satu tin marjerin. Di luar tin tu ada tulis .. FREE...
Isteri tanya suami dia mana benda yg FREE ni? Kenapa tak ambil. Suami kata la lupa nak mintak benda tu tadi. Isteri pun suruh suami pi balik ke supermarket claim benda FREE tu.

Suami pun pi lah bawa tin planta tadi jumpa salesgirl nak claim benda FREE. Bertengkar lah suami tadi ngan salesgirl tadi. Salesgirl tu kata benda free tu ada dalam tin. Suami kata mana boleh, dalam mesti tak dak punya. Dia mintak jugak dari salesgirl benda FREE tu.

Supervisor lalu kat situ dan terdengar pertengkaran mereka. Apabila supervisor tanya apasal kecoh sangat ni. Lalu lelaki tadi mintak pula benda FREE tu dari supervisor tadi. Sambil menunjukkan tin planta yang ada bertulis...FREE tu pula.

Supervisor tadi belek kanan belek kiri tin planta tu ..lalu terpandang le….ada la tertulis .... dalam bahasa Inggeris .....

(Sambungan dibwh):-

V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
supervisor tu baca........CHOLESTEROL FREE..........!!!!!






KOMENKU :
ape la. mana ada benda free dalam dunia ni. nak masuk tandas awam pun kena bayarf 50sen. ada tu sampai rm5 semata2 nak masuk toilet. wakakakak. inikan nak tuntut barang free. lain kali baca la sampai abis dulu apa yang free tu. mueekekekeke

1 comment: